A fővárosnál érdemes dolgozni, legalábbis karácsony táján

Oszd meg másokkal!

Mesterségünk címere (forrás: budapest.hu)

Szerettél volna az év végén 460 ezer forintot kapni jutalomként? Megoldható, csak a Főpolgármesteri Hivatalban kell dolgoznod. A Magyar Nemzet ugyanis végigkérdezte az állami intézményeket, valamint a fővárost, hogy hol mennyi év végi jutalmat osztottak szét dolgozóik között.

Akik válaszoltak (az MNB például nem), azok közül a Főpolgármesteri Hivatal dolgozói jártak a legjobban, ugyanis a bő 800 fős alkalmazotti gárdának fejenként 460 ezer forintos jutalom ütötte a markát.

Maga a főpolgármester és helyettesei nem szerepeltek a listán, ők nem kaptak semmit. Az összeget a hivatal szerint a bérmegtakarítás terhére fizették, tehát nem kellett plusz forrásokat előteremteni.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek