Olvasónk utánajárt: az önkormányzat válaszolt

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fotó: Kovács Attila
Fotó: Kovács Attila

Olvasónkat – jogosan – bosszantotta a kerületben a közműfeljújítással járó sokszor balesetveszélyes helyzeteket előidéző, hosszan tartó felfordulás. Vette a fáradságot, és megkérdezte az önkormányzatot, hogyan is van ez.

Alább olvashatjátok az önkormányzat válaszát. Mi pedig köszönjük, hogy olvasónk szívén viseli a kerület és az ott lakók sorsát, és tesz is az érdekükben.

“Tisztelt Uram! 
Csalogány utca – Batthyány utca és környékén folyó kivitelezés a BDK Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. beruházásában folyó közvilágítási hálózat rekonstrukció, mely egy nagyobb rekonstrukciós munka része. 
A Kivitelezőknek összességében 1557 fm kábel szakaszt kell kiváltania, ami elég nagy volumenű, a munkálatokat pedig szeptember elején kezdték el. 
A közvilágítási kábelek már nagyon rossz állapotban voltak és elengedhetetlen volt a felújítás, többször és egyre sűrűbben voltak közvilágítási problémák is és ez a szolgáltatói fejlesztés a lakosság érdekében történik, hogy kerületünk közvilágítási hálózata megfelelő műszaki állapotú legyen és ne sötétben kelljen közlekedni...
...Tekintettel arra, hogy a tervezett kivitelezés nagy volumenű a kivitelezést a burkolat előírás szerinti helyreállítással együtt a legminimálisabb idő intervallum alatt kell megvalósítani, szakaszoltan, nagy létszámú munkaerő felvonultatásával, rövid átfutási idő alatt; a biztonságos gyalogos közlekedés biztosítása; a lakosság és a BKK-INFO tájékoztatása; adatközlő tábla kihelyezése; a kivitelezésre vonatkozó ideiglenes forgalomtechnikai terv betartása, melyre már többször felhívtuk a Kivitelező figyelmét.
Természetesen a kivitelezésnek a Beruházó részéről van műszaki ellenőre, a Kivitelezőnek pedig felelős építésvezetője, akik ezen munkálatokat felügyelik.
Önkormányzatunk mint az érintett közterületek Közútkezelője az Ön által felvetett problémákat számon kéri mind a Kivitelezőtől, mind a Beruházótól.
A munkálatok várható befejezési határideje 2017. november 15.
Üdvözlettel: Budavári Önkormányzat”

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek