Eltüntették a karcokat a megrongált Alstomról

Oszd meg másokkal!

Desktop

Eltüntették az Alstom metrókocsi ajtajáról azokat a karcolásokat, amelyeket pár napja fedeztek fel - olvasható a Szeretem Budapestet Mozgalom honlapján, amely a kezdeményezője is volt az akciónak. A munkát az Ifotech Clean Kft. szponzorálásával, üvegfelújító technológiájával és a BKV szakgárdájának felügyelete mellett végezték el.

A mozgalom kezdeményezi a Főváros vezetésénél a BKV járművein keletkezett falfirka és savas marások megszüntetését szolgáló monitoring program kidolgozását – hasonlóan a városban már 4.500 háznál működő falfirka eltávolítási programhoz – amivel szerintük visszaszorító lenne a járművek elleni károkozás mértéke.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek