Közös tekeréssel emlékeztek László Jánosra

Oszd meg másokkal!

Desktop
Városháza park (forrás: Kallos Bea - MTI)

László János, a Magyar Kerékpárosklub december 23-án elhunyt örökös elnökére emlékezve tekertek a belvárosban vasárnap. A klub így számolt be az eseményről Facebook-oldalán:

"Köszönjük mindenkinek, aki eljött László János emlékére rendezett tekerésre. Majdnem 300-an tekertük körbe a csípős mínuszokban Budapest belvárosát, olyan pontokat felkeresve, ahol János munkájának is köszönhetően jobb ma élni. A közös néma bringaemelés igazán megrendítő volt. Jó volt látni a régi és új arcokat, voltak, akikkel sok év után most találkoztunk újra. Köszönjük, hogy maradtatok teázni és beszélgetni is a Kerékpárosklub központjában. Egy emlékkönyvet indítottunk, amibe várjuk a bejegyzéseiteket. A kommentben érkező emlékeket, közös fotókat kinyomtatjuk és beragasztjuk, de személyesen is bele tudtok írni a következő héten 10:00-17:30 között a Kárpát utca 48-ban található irodánkban.

Köszönjük, János!"

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek