Eladó egy 23 nm-es garzonlakás a XII. kerületben, 15,2 millióért

Szerző:
Balla Ingatlan
2017.07.26. sze., 11.20

Oszd meg másokkal!

Desktop

Társasházi lakás
Budapest, XII. Kerület (Svábhegy) Karthauzi utca
1 szoba, 23 m²
Irányár: 15'200'000 Ft

Eladó a XII. kerület Karthauzi utcában egy jó állapotban lévő, azonnal költözhető kis garzonlakás.

A lakás a legteljesebb mértékben megfelel egy garzonlakással szemben támasztott elvárásoknak úgy, hogy mindezt a városi forgalomtól és a közlekedés zajától mentesen élvezheti a tulajdonosa. A kis fürdőszoba, a főzősarok és a szoba összhangját tökéletesen kiegészíti a lakáshoz tartozó, elkerített terasz, amelyen keresztül a házhoz tartozó parkos kertbe léphetünk ki.

Az 1938-ban épült házon nyoma sincs az eltelt időnek, a felújítást követően kívül-belül kiváló állapotban vannak a közös használatú részek és a külső homlokzat is. A lakásban az előtér és a fürdő+wc, valamint a zárt terasz járólappal burkoltak, a szobában hagyományos, igen jó állapotú parketta van. A nyílászárók hagyományosan fából készültek, megfelelő állapotúak. A lakást nemrég kifestették, így az a házhoz hasonlóan nagyon jó állapotban van.
A rendelkezésre álló hely maximális kihasználása érdekében külön konyhát nem alakítottak ki, azt egy főzősarok helyettesíti, viszont a szobában egy átalakítással egy kis konyha könnyedén berendezhető, mivel mindezt a víz és villany szerelvények lehetővé teszik. Ezeket az adottságokat  kihasználva jelenleg a beépített szekrény alsó részében, nagyon praktikusan – mintegy kibővítve a fürdőszobát – a mosógép foglal helyet.

További információk:
dr Pataki Dezső (06-70-977-67-87)
http://ballaingatlan.hu/ingatlan/Budapest-XII-Kerulet-Svabhegy-Karthauzi...(27-1248).html

Mobil
Mit szólsz hozzá?
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek