Ramazuri Bistronomy

1014 Budapest, Úri u. 30. | +36-30-491-9494 | https://ramazuri.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

Tiszta ízek összehangolásával és a meglepetés erejével tesszük élménnyé az ételt.

Konyhánkat a természet inspirálja, a legnemesebb szezonális alapanyagok felhasználásával és innovatív szemléletmóddal szólunk egyszerűen és közvetlenül a jelenhez.

Miért bistronomy?

Nem hiszünk a kategóriákban, de hiszünk a jó ételekben.
A gasztronómia a szenvedélyünk. A legmodernebb technológiákat ötvözzük kreativitásunkkal és tapasztalatunkkal minden tányéron. A bisztró, a közvetlen hangulatot és az ebédmenünket ihlette. A Ramazuri atmoszféra egy élettér, ahol mindenki helyet talál asztalainknál. Lehet szó délelőtti kávézásról, egyszerű, gyors ebédről, vagy fő irányvonalunkról, az esti degusztációs menüsorról.

Küldetésünk

Küldetésünk értékteremtés és gasztronómiai élménynyújtás: mindezt elsősorban vacsoráinkkal valósítjuk meg, olyan ételekkel, amkiről szeretnek beszélni a vendégek, újra és újra megízlelni, visszatérni.

Régi vágyunk volt, hogy új gasztronómiai élményt adhassunk Budapestnek, ahol jól érzhetjük magunkat mi magyarok is. Kötetlen hangulatban adhatjuk át magunkat az ízeknek.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 24.00
Kedd10.00 – 24.00
Szerda10.00 – 24.00
Csütörtök10.00 – 24.00
Péntek10.00 – 24.00
Szombat10.00 – 24.00
Vasárnap10.00 – 24.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek