Oxygen Wellness - Naphegy

1016 Budapest, Naphegy u. 67. | +36-1-799-0404 | http://www.oxygenwellness.hu/hu/naphegy, http://www.oxygenwellness.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Oxygen világa pozitív értékrend, követhető életmód és jótékonyan működő rendszer. Atmoszférája, környezete, törvényszerűségei a mozgás és változás erejével egyszerre hatnak a benne lévőkre és a külvilágra is.

Mindenki vágyik egy helyre, ahol megélhető és megteremthető az egyensúly, amely hozzásegít bennünket, hogy helytálljunk a hétköznapokban, elégedettek és sikeresek legyünk, hogy egészségünk stabil, életenergiánk teljes legyen. Ahol kitűnő trénerek, szakértő orvosok és kedves, segítőkész, figyelmes személyzet motivál, segít elérni vágyainkat. Azt a célt tűztük ki az Oxygen központok megalkotásakor, hogy szakítsunk a fitnesztermek hagyományaival és valódi, egyedülálló, professzionális letmód központokat hozzunk létre. Célunk nemcsak az volt, hogy lehetőséget teremtsünk a szabadidő értelmes és hasznos eltöltéséhez az egész család számára, hanem, hogy lehetőséget adjunk az életminőség javítására, a választásra, a változásra. Küldetésünknek érezzük, hogy az embereket cselekvésre ösztönözzük, minden irányból támogassuk az akarat megvalósulását  egy egészségesebb életmód, tudatosabb életvitel kialakításában. Hisszük, hogy ezáltal élhetünk teljesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb, hosszabb életet mindannyian. Már a tervezés első pillanatától meghatározó volt, hogy a fitnesz, wellness és egészség területén a legteljesebb, legkorszerűbb és méreteiben is legimpozánsabb komplexumok valósuljanak meg. A tökéletességre törekedtünk és törekszünk, ez vezérelt bennünket az Oxygen Naphegy létrehozása során is. Az impozáns, környezetbe illeszkedő épületből lenyűgöző kilátás nyílik Budapest nevezetességeire (Duna, Vár, Citadella, Erzsébet-híd, Tabán) a mesterien átgondolt, precíz tervezésnek köszönhetően. A Központ bővelkedik izgalmas építészeti megoldásokban (mesterséges tó, vízesések, üvegpadlók, tetőterasz, panoráma szaunák) és a berendezést, az anyagokat, a színvilágot, minden részletet az eddigieket is felülmúló, végtelen elegancia jellemzi.

Nyitvatartás:

Az egyes részlegek nyitva tartása a honlapon tekinthető meg.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban ingyenes
Parkolási megjegyzés:144 férőhelyes temperált garázzsal várjuk vendégeinket, melynek bejárata a Naphegy utcáról nyílik. Amennyiben a parkolóban nem talál szabad helyet, úgy a Czakó utcában, a Lisznyai utcában illetve a Czakó utcáról balra kanyarodva a Naphegy és a Gellérthegy utca találkozásánál lévő területen lehet megállni.
Utalványok, kártyák: SZÉP-kártya
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek