Nyárs utcai Óvoda

1016 Budapest, Nyárs u. 2-4. | +36-1-225-1444 | http://www.budavargmsz.hu, http://www2.budavar.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk a Naphegyen, fővárosi viszonylatban jó levegőjű, zöldövezeti környezetben helyezkedik el. A Tabán és a Gellérthegy közelsége sétákat, kirándulásokat tesz lehetővé. 1971-ben, óvodának épült. Korszerű, tágas, sok fával és növénnyel körülvett udvaraink megfelelő játszóterületet biztosítanak az ide járó gyermekek számára. 4 teremhez terasz is kapcsolódik. A gyermekek mozgásának fejlesztéséhez tornaterem is rendelkezésre áll. Az óvoda 5 csoporttal működik, melyből 1 vegyes korosztályú, 4 pedig homogén csoport. Férőhelyeinek száma 120 fő. Pedagógiai munkánk során legnagyobb hangsúlyt az egészséges életmódra nevelésre fektetjük.

I. kerületi óvodai körzethatárok

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek