Mészáros utcai Óvoda

1016 Budapest, Mészáros u. 56/B. | +36-1-225-0762, +36-1-225-0763 | http://www.budavargmsz.hu, http://www2.budavar.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Mészáros utcai óvoda a Naphegy lábánál, fővárosi viszonylatban jó levegőjű, zöldövezeti környezetben helyezkedik el. Az épületet szülői összefogással építették társadalmi munka segítségével 1979-ben, a Nemzetközi Gyermekévben.

Óvodánk 2 csoportja 50 férőhellyel működik. Családias légkörben vegyes életkorú csoportszervezéssel neveljük, tanítgatjuk az óvodásokat. Az egyes nevelési területek közül kiemelt feladatunk az egészséges életmódra nevelés, a mozgásigény kielégítése, a mozgásfejlesztés. Ehhez nyújt teret az óvoda játszóudvara és a közelünkben lévő Czakó utcai sportpálya.

I. kerületi óvodai körzethatárok

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-225-0762, +36-1-225-0763
Email:meszaros.ovoda@gmail.com
Honlap:http://www.budavargmsz.hu, http://www2.budavar.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek