Lovas úti Óvoda

1012 Budapest, Lovas út 3. | +36-1-489-3490 | http://www.budavargmsz.hu, http://www2.budavar.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A tradicionális múltra visszatekintő óvodánk a Budai vár közvetlen közelében helyezkedik el. 5 óvodai csoportunkban - melyből 4 homogén, 1 pedig vegyes korcsoportú - 125 gyermek talál naponta szeretetteljes, biztonságérzetet adó, érzelem gazdag, játékos tanulást elősegítő óvodát.

Csoportszobáink barátságosak és jól felszereltek. Nagy, teraszos kivitelezésű udvarunk kellemes színtere a szabadtéri mozgásoknak, a szabad játéknak. Hangsúlyt kap a művészetek befogadására való nevelés.

I. kerületi óvodai körzethatárok

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek