Budavári Polgárőr Önkéntes Tűzoltó és Egészségvédő Egyesület

1012 Budapest, Attila út 107. | +36-20-443-2934

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Budapest I. kerület Budavári Polgárőr, Önkéntes Tűzoltó és Egészségvédő Egyesület azzal a céllal alakult, hogy a lakosság szubjektív közbiztonság érzetének növelésével részt vállaljon a bűnmegelőzésben és a közbiztonság javításában. A polgárőr munkáját összefogva, az egyesület technikai eszközeivel, hely- és személyismeretével, a lakosság bizalmának támogatását élvezve segíti a hivatásos rendvédelmi szerveknek, önkormányzatoknak és az intézményeknek a bűnmegelőzés terén az élhető és biztonságos környezet érdekében végzett tevékenységét.

Polgárőreink és önkéntes tűzoltó csapatunk az első kerületben civil szervezet tagjaiként önkéntesen, szabadidejükben látnak el többféle szolgálattípust.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Budapest I. kerület Budavári Polgárőr Önkéntes Tűzoltó és Egészségvédő Egyesület
Telefon:+36-20-443-2934
Email:rdombpote@gmail.com
Facebook:https://www.facebook.com/budavaripolgarorseg, https://www.facebook.com/rozsadombote
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek