Lánchíd Szalon

1013 Budapest, Lánchíd u. 7. | +36-1-911-0101 | https://www.lanchidszalon.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A sportolót az érmei, az üzletembert az eredményei alapján minősítik, miközben a sportoló fair play viselkedése, vagy egy üzletember non profit tevékenysége többet mondhat el a személyéről és más értékeket emel ki mint a napi eredmény- és profithajsza.

Szerencsés az az ember, akinek megadatik, hogy már nem csak pénzt akar termelni, hanem érteket is szeretne teremteni. Ennek jegyében született a "Lánchíd Szalon", ahova tisztelettel, szeretettel várjuk azokat a barátainkat, akik hazánk gyönyörű fővárosát egy polgári, intellektuális, művészeti központként szeretnék élvezni és ezért készek is tenni.

Ahol a gyűlölködést viták váltják fel, ahol harc helyett eszmét cserélnek, ahol erő és erőszak helyett az érvek játsszák a főszerepet. Havonta több ingyenes, de magas kulturális színvonalú rendezvénynek is helyt adtunk. Ugyanakkor szervezünk néhány előadást a valóban fizetőképes közönségnek, a közvetlen éttermi kapcsolat kihasználásával, igény szerint vacsorával, itallal.

Lehetőséget nyújtunk az ismerkedésre egymással és az előadóművészekkel.

Mindenkit, akinek tetszik a gondolat, a miliő, az elegáns környezet, szeretettel várunk egyéb rendezvényekre, konferenciákra, képzésekre, esküvőkre, baráti találkozókra, céges partikra.

Aki egyetért a gondolattal, a kezdeményezéssel, aki valóban európai akar lenni a fehérek között az megtalálja amit keres a Lánchid Szalonban.

Megközelítés a Meat Boutique éttermen át.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek